MENU

Over EMK cartografie

EMK is een bureau dat zich vanaf de oprichting in 1997 heeft toegelegd op cartografische producties. In het begin werden er voornamelijk plattegronden uitgegeven. In de loop der jaren heeft EMK zich ontwikkeld tot een specialist in cartografie op elk gebied. Van minifolder tot grootformaat panelen, van drukwerk tot internet-applicaties, van educatieve illustraties tot cartografische abonnementen. 

Onze kracht
De kracht van EMK zit in het kunnen leveren van gepersonaliseerde producten tegen een gunstige prijs. De combinatie van cartografen en vormgevers binnen EMK is perfect voor het leveren van cartografie van hoge kwaliteit. Elke kaart wordt ontwikkeld met oog voor detail. Door de maatwerkkaarten in uw eigen stijl of sfeer op te maken zal tekst en beeld meer één geheel vormen. Het oogt rustiger voor uw klant waardoor deze langer geboeid blijft. Onze vormgevers kunnen u daarin adviseren. 

Contactformulier

Hebt u een vraag of wilt u kennismaken met EMK cartografie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Naam
Bedrijfsnaam
Straat en huisnummer
Postcode en plaats
Telefoon
E-mail
Bericht
Velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Collega voor cartografische werkzaamheden
Om overwerk terug te dringen is EMK op oproepbasis op zoek naar een nieuwe collega. Een groot deel van de werkzaamheden zal bestaan uit het bewerken van (carto)grafische bestanden met behulp van het programma Adobe Illustrator. Ervaring met dit tekenprogramma is dan ook een vereiste. Affiniteit met cartografie en geografie is een pré.
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen.

Stageplek
Wij bieden een uitdagende en gezellige afstudeerstage aan in Deventer. Wil jij onze online vindbaarheid vergroten en onderzoek doen naar de inzet van verschillende social media platforms? Volg jij een passende opleiding, neem gerust contact met ons op.